fbpx

KSE Institute: перший випуск Ukrainian Recovery Digest

31 May 2023

Команда KSE Institute підготувала перший випуск KSE Digest за травень 2023 року, присвячений поглибленому аналізу економічної політики, збиткам та відновленню, бюджетним та податковим змінам, системі державних закупівель, а також оцінці поточної ситуації у діловій та інвестиційній діяльності в Україні.

Дайджест складається з шести основних частин, які відображають нагальні потреби у відновленні України як сьогодні, так і в майбутньому:

“Макроекономіка”, представлений Центром публічних фінансів та публічного управління KSE. Він охоплює оцінку впливу війни на економіку, аналіз поточної ситуації, можливі ризики та прогнози.

“Бізнес-середовище”. У цій частині ви можете ознайомитися з оглядом ключових даних і тенденцій у сфері приватного бізнесу в Україні. 

– У розділі “Агросектор” представлено аналіз впливу російського вторгнення на український аграрний сектор, прогнози щодо врожаю наступного сезону, а також можливі ризики.

– Розділи “Збитки” та “Відновлення”, підготовлені командою проєкту «Росія заплатить» / damaged.in.ua, відслідковують найважливіші зміни в оцінці й аналізу інформації про матеріальні втрати України від війни з Росією, а також ключові дані щодо потреб та процесу відновлення.

“Державні закупівлі”. У цьому розділі команда Центру вдосконалення закупівель KSE проаналізувала останні події, що стосуються політики та регулювання закупівель.

Повну версію дайджесту англійською мовою читайте за посиланням.