fbpx

KSE Institute долучився до впровадження проєкту Diia City

Виконавча віцепрезидентка KSE Наталія Шаповал і заступник міністра цифрової трансформації Олександр Борняков 7 липня підписали меморандум, за яким KSE Institute долучився до впровадження проєкту Diia City.

Меморандум передбачає співпрацю щодо:
?стимулювання української економіки шляхом розвитку IT-індустрії в Україні
?розроблення та реалізації екосистемних ініціатив у сфері IT
?створення та розвитку сучасної інноваційної інфраструктури
?залучення іноземних інвестицій в Україну
?зростання частки українського IT-сектору на світовому ринку

“Центр з публічних фінансів та Центр з міжнародної торгівлі Trade + допомагатимуть Міністерству  в розрахунках для політик, направлених на підвищення інноваційності українського бізнесу, створення передумов для виходу бізнесу із тіні та збільшення конкурентоздатності українського бізнесу на міжнародних ринках. На жаль, такі прогресивні політики наразі складно впроваджувати через брак розрахунків та даних. Щиро віримо, що наша співпраця покладе початок систематизації даних у напрямках роботи ІТ та інноваційного бізнесу загалом”, – розповіла Наталія Шаповал.

“Важливим аспектом нашої співпраці є те, що KSE Institute долучився до розробки одного із найпріоритетніших проєктів — Diia City. Вони збиратимуть необхідні аналітичні дані, аби ще на старті проєкту ми могли прогнозувати його результати”, — сказав Олександр Борняков.

Деталі про проєкт Diia City ? https://bit.ly/3e91jqk