fbpx

KSE і НБУ запрошують до участі у науковій конференції “Банківський сектор і монетарна політика: перспективи розвитку”

9 лютого 2021

Київська школа економіки та Національний банк України запрошують до участі у п’ятій науковій конференції для студентів і молодих дослідників “Банківський сектор і монетарна політика: перспективи розвитку”, яка відбудеться 21 травня.

Кінцевий термін подання робіт – 26 квітня.

Наукові праці можуть подавати учасники віком до 35 років, які досліджують мікро- та макроекономічні аспекти функціонування банківського сектору, проведення монетарної політики та забезпечення фінансової стабільності. Приклади напрямів досліджень:

  • макроекономічні аспекти проведення монетарної політики;
  • ефективне регулювання банківського сектору;
  • банківський кредит та економічний розвиток;
  • інші питання з економіки та фінансів.

Для участі в конкурсному відборі до 26 квітня надсилайте власні дослідження на електронну скриньку [email protected]. У листі зазначте назву дослідження, авторів (навчальний заклад/місце роботи) та контактні дані.

Що отримають учасники й переможці?

Учасники конференції отримають рецензії на подані дослідження з рекомендаціями щодо вдосконалення робіт. Кращі роботи будуть рекомендовані до публікації у науковому журналі Visnyk of the National Bank of Ukraine та передані на анонімне зовнішнє рецензування (відповідно до видавничої політики журналу). У разі отримання позитивної рецензії Національний банк забезпечує безкоштовне редагування, переклад і публікацію статті. Переможці отримають сертифікати на навчання на один курс на вибір в межах магістерських програм з економіки у Київській школі економіки.

Вимоги до досліджень

Подана робота має бути оригінальною та не опублікованою раніше. У праці доцільно зосередитися на одному питанні чи аспекті та провести його ґрунтовний аналіз. Перевага надається дослідженням на основі статистичних даних або які, узагальнюючи вже відомі знання, надають актуальні рекомендації з економічної політики. Подати працю можна українською чи англійською мовами. Детальні вимоги до написання праць доступні за посиланням.

Наукові керівники конференції

  • Міхне Константінеску, начальник відділу досліджень Національного банку України ([email protected]);
  • Андрій Цапін, заступник начальника відділу досліджень Національного банку України ([email protected]);
  • Олеся Верченко, академічний директор Київської школи економіки ([email protected]).

Конференція відбудеться в онлайн-форматі.