fbpx

У Київській школі економіки відбулася церемонія нагородження випускників KSE Graduation 2021

2 липня

30 червня відбувся KSE Graduation 2021. 125 випускників Школи – кращих фахівців з економіки, бізнес-адміністрування, державної політики та врядування, управління фінансами отримали свої дипломи та сертифікати. А також свої нагороди отримали професори KSE та автори і авторки досліджень, які були визнані кращими завдяки щорічному голосуванню викладачів і студентів Школи.

«Навчання – це не лише про здобуття нових знань, а про те, як віднайти і посилити свій талант. Його важко знайти, якщо ми боїмося. Пам’ятайте, що ви можете змінити багато навколо себе, в собі та в країні. Успіхів вам і гарного життя!», – зазначив Президент KSE у вітальній промові.

До привітань випускників долучилась Ольга Стефанішина, Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

«Я відчуваю особливу гордість за кожного з вас, хто зробив вибір і ухвалив рішення отримати додаткову прогресивну освіту. Бо освіта – це хороша інвестиція, хай що можуть казати. Часто я спостерігаю за  колегами, визнаними лідерами, які втрачають час на вагання через те, що подумають інші про їхні рішення чи вибір. Але в житті найчастіше просто не буває правильних чи неправильних рішень. Бувають рішення, які ухвалюємо ми на основі своїх цінностей і переконань. Кожен з нас – це і є рішення. Якщо ми у своїй роботі і житті викладаємось на всі сто, віримо у те, що робимо – це найголовніше», – наголосила Ольга Стефанишина.

Під час заходу відбулося також вручення нагород викладачам і студентам за різними номінаціями. Цього разу нагороду отримали професор Максим Обрізан у номінації «Best Professor Award» (Economics), Андрій Дробот – у номінації «Best Business Education professor» Йоахім Бентц – у номінації «Best MDT professor» та Тетяна Лукінюк у номінації «Best MBA professor», Соломія Піх – у номінації «Best Thesis Award (Economics)», Оксана Шабас – у номінації «Best Thesis Award (Public Policy and Governance)».

З вітальними словами взяли участь в урочистій церемонії представники партнерів KSE – головний економіст Dragon Capital Олена Білан, Голова департаменту макроекономічних досліджень групи ICU Сергій Ніколайчук, директорка з корпоративних комунікацій «Фармак» Євгенія Піддубна, координаторка національних програм Посольства Швеції в Україні Ганна Царенко, а також директорка з соціальних та іміджевих проектів «Нова пошта» Лілія Загребельна.

Світлини із заходу переглядайте за посиланням.