fbpx

KSE Foundation зібрав $792 863 за листопад

23 грудня 2022

З 24 лютого Фонд Київської школи економіки допомагає військовим та постраждалим від війни, відновлює інфраструктуру та підтримує розвиток освіти в України. Ми хочемо поділитись тим, що нам з партнерами та сотнями благодійників вдалося за листопад.

1. Відбулась щорічна зустріч спільноти KSE. Завдяки нашим друзям та партнерам ми залучили  понад $2 600 000 на підтримку освіти та української армії. Частина цих коштів буде зарахована у грудні та відображена у відповідному звіті. 

2. Відновлення Макарівської амбулаторії активно просувається – минулого місяця KSE Foundation з партнерами перейшли екватор у цьому проєкті. Будівельники вже завершили стіни, покрівлю та вікна.  

3. Отримали 124 заявки на облаштування укриттів у школах. Фонд обладнав 4 ліцеї. Ще 8 – у процесі облаштування, понад 1000 дітей та вчителів отримають надійний захист та зможуть повернутися до офлайн навчання. До збору приєдналися стратегічні партнери KSE – Райффайзен Банк та банк ПУМБ. Якщо ви бажаєте допомогти школам – відвідайте сторінку за посиланням: https://saveeducation.kse.ua/ 

4. «Українська книжкова поличка», програма Першої Леді Олени Зеленської, з’явилась ще в 7 країнах світу! 

5. Надали перші гранти за програмою  Talents for Ukraine! Ми докладно розповімо, чим займаються переможці. Взяти участь у програмі можна, заповнивши анкету за посиланням: https://forms.gle/Pf7iUisTqevGeMcY9

Зробити пожертвування на наші благодійні проєкти можна за посиланням: https://kse.ua/support/donation 

Ознайомитись з усіма звітами KSE Foundation за останній квартал можна за посиланням: https://kse.ua/ua/reports