fbpx

KSE Foundation увійшов до ТОП фондів України, що зібрали найбільше грошей під час війни

12 Липня 2022

Журнал Forbes оновив ренкінг державних, недержавних фондів та громадських організацій, які найефективніше залучають кошти для підтримки українців та ЗСУ під час російської агресії. 

KSE Foundation посіли 4-е місце серед недержавних фондів України, зібравши з 24 лютого $1 млрд гривень. 

У переліку всіх фундацій світу, що діють на підтримку України, KSE поділив 9-ту сходинку з фондом United Help Ukraine (США).

Працюючи безпосередньо з Урядом України, державними компаніями, міжнародними волонтерськими організаціями, KSE Foundation зосередився на трьох напрямках: захист (бронежилети, шоломи), тактична медицина, гуманітарна допомога. 

Наразі діють проєкти з відновлення зруйнованої під час бойових дій інфраструктури, зокрема почалося будівництво медичної амбулаторії в Макарові Київської області. Спільно з міжнародною ініціативою Data And Aid Tech (D.A.T.A.) продовжується кампанію зі збору коштів для закупівлі медичних аптечок.

KSE Foundation працює завдяки підтримці жертводавців зі всього світу, фонд прагне бути повністю прозорим у роботі. Щомісяця відбувається аудит діяльності фонду, що дозволяє переконатися в ефективності використання коштів. 

Дякуємо редакції Forbes за те, що своїми публікаціями вони роблять тему благодійності медійно-видимою, таким чином формується нова норма, коли кожен громадянин сприймає благочинність як частину свого життя.

Про фандрейзінг в Україні можна прочитати за посиланням: https://is.gd/1nNN8X

Долучитися до кампанії зі збору коштів: https://kse.ua/support/donation