fbpx

KSE Foundation та UACC оголошують збір коштів на дрони для передової

6 Травня 2022

KSE Foundation та Ukrainian American Coordinating Council оголошують про збір коштів на дрони та безпілотні апарати для українських військових на передовій. 

Наразі серед українських бійців, які перебувають безпосередньо на лінії зіткнення, існує гостра потреба в дронах з тепловізорами. Наявність додаткового тепловізора дає можливість аеророзвідникам ефективно здійснювати повний спектр бойових задач вночі та знищувати ворожі війська.

“Дрон може використовуватися для виконання цілевказувальних задач (наприклад, коригувати артилерію), а також розвідувальних задач ( наприклад, передати дані про наступ ворога, знаходити цілі для джавелінів, щоб наші бійці мали можливість укріпити свої позиції та запобігти просування ворога). Але найголовніше – дрони рятують життя адже поле бою видно як на долоні, і наші воїни встигають вчасно укритись від вогню російської артилерії.” – коментує важливість дронів військова експертка Марія Берлінська.

Перша ціль спільної кампанії KSE Foundation та UACC — закрити базову локальну потребу, що складає 25 дронів з тепловізорами. Окрім того, для належного забезпечення однієї з військових бригад, що зараз боронять позиції на Сході, планується закупка квадрокоптерів Autel Evo Dual II, вартість яких становить $180 тисяч.

«Відсьогодні KSE Foundation разом із Ukrainian American Coordinating Council збиратиме кошти на дрони. Ми раді, що до збору коштів приєднуються наші друзі та партнери з-за кордону. Завдяки підтримці та єднанню ось уже протягом 2 місяців наші військові дають відсіч російським окупантам. Ми віримо, що завдяки дронам, військові зможуть завчасно бачити ворога, зберегти життя та приблизити нашу перемогу» – зазначила директорка KSE Foundation Світлана Денисенко

Ми переконані, що консолідована допомога благодійних організацій, бізнесу та наших міжнародних партнерів дозволить підвищити боєздатність українського війська, ефективно знешкоджувати ворога та зберегти не одне життя українського захисника.

Якщо ви бажаєте приєднатися до кампанії зі збору коштів на обладнання для українських військових, ви можете перейти за посиланням: https://kse.ua/support/donation/ ( опція Tactical Equipment)