fbpx

KSE Foundation та Райффайзен Банк закликають школи подавати заявки на облаштування укриттів у межах проєкту «ЗАХИСТОК»

1 червня 2023

Райффайзен Банк виділив 40 мільйонів гривень для реалізації проєкту з облаштування шкільних укриттів – ці кошти допоможуть повернути за парти 30 000 школярів.

Повномасштабна війна порушує одне з основних прав дітей – на здобуття освіти. 

Започаткований KSE Foundation проєкт «ЗАХИСТОК» покликаний привернути увагу важливості освіти під час війни та долучити усіх охочих допомогти дітям. Цей проєкт охоплює різні напрями діяльності: від фізичного облаштування укриттів у школах до створення інноваційних програм із навчання в галузях робототехніки, AI та STEM.

Мета проєкту «ЗАХИСТОК» – забезпечити 300 шкіл України надійними сховищами для дітей, адже якісна освіта – це інвестиція в майбутнє.

Приєднатися до збору коштів може  кожен небайдужий. Зробити внесок можна:

– в особистому кабінеті додатка Raiffeisen Online у розділі «Платежі/Допомога українцям» натисніть на БО «Благодійний фонд «Київська школа економіки» та зробіть свій донат;

– або на вебпорталі KSE Foundation: https://foundation.kse.ua/safe-education/ 

Подати заявку на облаштування укриття навчальні заклади можуть, заповнивши форму за посиланням: https://foundation.kse.ua/safe-education/forma 

Відбір учасників програми проводиться відкрито. Весь процес є прозорим – від затвердження шкіл-учасників до звіту про виконані роботи та використання коштів.