fbpx

KSE Foundation та партнери відбудовують Макарівську амбулаторію з випередженням графіку

11 Листопада 2022

За даними KSE Institute, на сьогодні руйнування інфраструктури, завдані російськими обстрілами, оцінюються в 127 мільярдів доларів збитків. Хоча війна і триває, ми переконані, що відновленням України потрібно займатись вже сьогодні.

Ще у квітні ми розпочали збір коштів на відбудову амбулаторії у Макарові – містечку в Київській області, що було зруйновано на 40% під час окупації ворогом. Ми швидко заручились як підтримкою партнерів – МОЗ, Київської обласної військової адміністрації та «Укргазбанку», так і допомогою благодійників.

Ми вдячні українському бізнесу, який вкотре демонструє неймовірну підтримку простих громадян у ці складні часи. Завдяки внескам бізнесу нам вдалося зібрати понад 5 млн грн на відбудову амбулаторії. З них 4,5 млн грн надала компанія Carlsberg Ukraine, 450 тис. грн підтримки надійшло від інвестиційної компанії Chernovetskyi Investment Group. Ще 800 тис грн надішло від партнеру проекту – міжнародної компанії Visa.

Завдяки допомозі благодійників Макарівська амбулаторія має:

• зовнішні стіни;

• внутрішні стіни;

• бетонну покрівлю;

• всі кабінетні вікна, крім вхідної групи, яка виготовляється з алюмінієвого профілю;

• бетонну відмостку на тильному фасаді будівлі;

• ведуться роботи з обшивки зовнішніх стін утеплювачем.

Проте роботи на майданчику ще тривають та для продовження будівництва за графіком нам потрібна ваша допомога. На сьогодні на відбудову амбулаторії зібрано вже понад 6,5 млн грн. До кінця місяця нам потрібно зібрати ще 4,5 млн грн за для забезпечення безперервного процесу будівництва та переходу до наступних етапів робіт.

Ми поставили собі за мету: надати можливість жителям Макарова вже у 2023 році отримувати медичні послуги у відновленій установі. Ваш благодійний внесок стане вагомою підтримкою.

ПРИЄДНАТИСЯ ДО ЗБОРУ КОШТІВ:

📱 Користувачі мобільного застосунку «Укргазбанку» можуть долучитися за кілька кліків: меню «Послуги» — «Благодійність» — «Благодійний фонд Київської школи економіки» — «Макарівський медичний центр» — «Купити цеглинку для будівництва каркаса будівлі».

🏦 Ви також можете долучитися до збору за реквізитами спеціального рахунку:

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КИЇВСЬКА ШКОЛА ЕКОНОМІКИ»

UGB.1926832343

Рахунок №UA133204780000026003924922296

код ЄДРПОУ 35133288

Лишилося кілька кроків – відбудуємо країну разом!