fbpx

KSE Foundation направила $1,2 мільйона на дрони для ЗСУ

8 березня 2023

Команда KSE Foundation завдяки анонімному благодійнику закупила майже 500 квадрокоптерів Mavic 3 — сума угоди склала 1,2 мільйона доларів.

Дрони будуть розподілені між бригадами, що ведуть бойові дії на найскладніших сьогодні напрямках передової. Забезпечення проходить за стратегічним принципом та включає консультації із військовими командирами та комплексну навчальну програму.

Подати заявку на отримання дронів від KSE Foundation можна за допомогою онлайн-форми, яку розробили та адмініструють наші друзі з Victory Drones:  https://forms.gle/k2qAPtmn76UV3nye6

Усі отримувачі проходять кваліфіковане навчання у межах проєкту Victory Drones під патронатом ветеранки та засновниці Центру підтримки аеророзвідки Марії Берлінської. 

Теоретичний онлайн-курс присвячений не тільки безпечному та ефективному управлінню БПЛА, а комплексному використанню сучасних технологій на війні.

Також військові мають доступ до практичної частини навчання на військовому полігоні під керівництвом найкращих спеціалістів у сфері.