fbpx

Київська школа економіки відновила навчання для студентів бакалаврату

З 16 березня Київська школа економіки (KSE) відновила навчання для студентів бакалаврату у форматі онлайн. Перші заняття у середу відвідали понад 60 студентів програм «Бізнес-економіка», «Економіка і великі дані», «Програмна інженерія і бізнес-аналіз».

Режим навчання відрізняється від довоєнного часу. Зараз заняття коротші та проходять у вечірній час: з 16:00 до 18:45 тричі на тиждень. Одне заняття тривалістю 45-60 хвилин включає одразу лекційний матеріал і практичні завдання. Домашні завдання програмою передбачені, та для виконання не буде жорстких дедлайнів. У перший тиждень новий формат навчання буде відтестований та за необхідності доопрацьований в подальшому.

Під час війни, розв’язаної Росією проти України, KSE повністю реорганізувала діяльністю школи та запустила нові проєкти під потреби воєнного часу.

Окрім забезпечення учбового процесу ми також працюємо в наступних напрямках:

Рятуємо життя. Ми розпочали міжнародну фандрейзингову кампанію – збираємо внески і закуповуємо аптечки, бронежилети і шоломи для ДСНС України, українських парамедиків та ТрО.

Займаємося військова економікою. KSE Institute співпрацює із урядом України. Наші аналітики оцінюють збитки, введені проти Росії санкції та розробляють сценарії відновлення економіки після війни.

Провадимо наукову  дипломатію. Ми запустили проєкт культурної дипломатії GlobalMinds4Ukraine зі світовими інтелектуалами, щоб показати солідарність всього академічного світу з Україною та підвищити український інтелектуальний суверенітет. До підтримки

Відновлюємо економіку. Бізнес-школа KSE зосередиться на відновленні економіки України. Перші проєкти будуть присвячені встановленню державно-приватного діалогу та допомозі бізнесу продовжити роботу в більш безпечних регіонах України.