fbpx

Київська школа економіки приєдналася до світової BGA-спільноти

29 Липня 2022

У Лондоні в 1967 році вісім британських випускників бізнес-шкіл заснували Асоціацію випускників бізнесу (BGA). Вони бачили, що майбутнє належить тим, хто просуває інновації та сучасні знання і навички в управлінні бізнесом.

До кінця 1980-х років організація стала Асоціацією МВА (AMBA). Її головною метою стало визнання на міжнародному рівні як авторитетного голосу в післядипломній освіті менеджменту. А вже в 2019, визнаючи необхідність інновацій у бізнес-освіті, Асоціація відновила  BGA разом із AMBA та розширила кількість учасників.

Місія сучасної BGA полягає у впровадженні інновацій та виході за межі звичайних методів навчання, а вплив і результати цього навчання мають підкреслюватися забезпеченням якості процесів. А в баченні майбутнього – проведення бізнес-освіти в четверту індустріальну епоху, де бізнес-школи можуть стати піонерами розвитку стійкої бізнес-освіти у сфері відповідального управління, позитивного впливу та навчання протягом усього життя.

У травні 2022 року Київська школа економіки приєдналася до світової BGA-спільноти. Які переваги та можливості відкриває членство в BGA для наших студентів та науковців:

  • • Доступ до міжнародної та професійно різноманітної спільноти студентів і випускників бізнес-шкіл BGA
  • • Відвідування безкоштовних семінарів, вебінарів та заходів з нетворкінгу, що проводяться по всьому світу
  • • Доступ до Центру розвитку кар’єри (CDC) – онлайн-порталу з різноманітною інформацією та ресурсами, які допомагають у створенні резюме, супровідних листів та коротких презентацій (elevator pitch), можливість пошуку роботодавців, доступ до ексклюзивного додатку з розвитку кар’єри та багато іншого
  • • Нетворкінг з кращими світовими бізнес-школами, науковою та бізнесовою спільнотою

Це новий крок для команди KSE Graduate Business School та велика відповідальність і честь.
Ми прагнемо залучення кращих міжнародних практик для розвитку бізнес-освіти в Україні та майбутнього нашої країни.