fbpx

Київська школа економіки обрала перших переможців програми Talents for Ukraine!

5 грудня 2022

Друзі! Ми отримали 400 заявок на нашу нову програму Talents for Ukraine за місяць. Ми вражені та вдячні за вашу довіру та прагнення розвивати себе та Україну!

Тепер ми надзвичайно раді оголосити перших переможців. Кожен — унікальний, і ми сподіваємося, що наш грант сприятиме їх подальшому зростанню. 

А тепер — про наших перших переможців!

• Вахтанг Кіпіані, український журналіст, історик, публіцист, головний редактор сайту “Історична Правда”, дослідник українського визвольного руху. Окрім цього, Вахтанг є викладачем УКУ та Києво-Могилянської академії, а також є автором книг «Справа Василя Стуса», «Зродились ми великої години…» та інших.

• Рія Смульська, кінологиня-інструкторка. У грудні 2021 року разом зі співзасновницями запустила першу україномовну онлайн-школу для собак та людей. Рія та її колеги прагнуть поширювати сучасні й науково обґрунтовані знання про собак та популяризувати гуманні методи роботи з тваринами.

• Володимир Жданов, громадський активіст, підприємець, власник сімейної ферми Family Loofa на Херсонщині. Володимир вирощує люфу — ліану, з плодів якої виготовляє натуральні та екологічно чисті мочалки для бані та губки для миття посуду, завдяки чому навіть потрапив до української Книги рекордів Гіннеса.

• Юрій Филю, керівник платформи «Тепле Місто», СЕО «Промприлад.Реновація». У 2017 році разом із командою партнерів почав перетворення старого заводу в центрі Івано-Франківська на сучасний бізнес-кластер. У період війни активно допомагає ЗСУ, а також релокованому бізнесу.

Київська школа економіки створила програму Talents for Ukraine, щоб підтримувати та розвивати таланти в Україні. Саме харизматичні та талановиті люди, їх ідеї та проекти — це наша найбільша цінність. Україна майбутнього неможлива без розвитку творчого потенціалу. Пошук нашої майбутньої візії багато в чому покладається на плечі нового покоління лідерів та креаторів.

Уся команда Школи дякує за ваші таланти й бажає успіхів у нових починаннях!

Для участі в грантовій програмі “Talents for Ukraine” від Школи немає жодних обмежень. Усе що вам потрібно зробити – пояснити, чому нам варто підтримати саме Вас, у чому Ваша цінність для українського суспільства. Головне: доведіть, що можете мислити й діяти поза рамками  — талановито і нестандартно.

Щоб взяти участь в програмі, заповніть заявку. Коли відбір закінчиться, Школа зв’яжеться з вами щодо подальших дій. Щотижня ми плануємо оголошувати результати етапів конкурсу, аж поки наш загальний грантовий бюджет в 1 000 000 доларів не буде вичерпано.

Заявка на участь в програмі “Talents for Ukraine” за посиланням: https://forms.gle/Pf7iUisTqevGeMcY9