fbpx

ICU Event Hall у Київській школі економіки відкрили світовим рекордом

24 червня

Студенти, професори, аналітики, друзі KSE і ICU разом з учасниками з усієї України встановили новий світовий рекорд Гіннеса з наймасовішої інтелектуальної онлайн-гри на відкритті івент-холу ICU у новій домівці KSE. 

У офлайновому заліку гри взяли участь команди ICU, Української академії лідерства, головних редакторів українських видань, студентів KSE та інших вишів, професорів і аналітиків KSE, а також команда наших вступників. Партнером події виступив проєкт The GAME, що організовує інтелектуальні ігри. Онлайновий залік складався з поціновувачів інтелектуальних змагань, які самостійно і в командах ламали голови над хитромудрими питаннями про ціноутворення вина за рахунок спостережень за природою, про оформлення списку студентів у вигляді списку Forbes, і навіть про те, як створювалася анестезія. 

Саме завдяки учасникам гри в онлайні рекорд став можливим. В результаті у The GAME взяли участь 1837 осіб, що на 215 людей більше, ніж у попередньому рекорді, що був встановлений в Китаї! 

Петро Чернишов, член Ради директорів Київської школи економіки та засновник математичної спільноти Kontora Рі, привітав учасників: “Я бачу навколо себе сьогодні багато різних випускників KSE, що свідчить про те, що KSE не закінчується з отриманням диплому — і це не може не тішити! Вдячний компанії ICU, стратегічному партнеру Київської школи економіки — разом ми робимо важливий внесок у розвиток освіти і підприємництва в Україні. Заразом хочу нагадати, що цієї осені KSE відкриває три бакалаврські програми — дві з економіки, і один з ІТ. Буду радий побачити онлайнових гостей з початком осені у нас!”

Нагадаємо, раніше група ІСU ухвалила рішення про спрямування $1 млн на розвиток Київської школи економіки та підтримку талановитої молоді.

Григорій Овчаренко, керуючий активами ICU в Україні, зазначив: “Якісна освіта — це те, чому ми підтримуємо KSE. З 2017 року KSE перетворилася на сучасний заклад, який дає можливість студентам отримати більше в цьому житті. Нам приємно, що частинка нашої групи  залишиться в KSE у вигляді ICU івент-холу, який стане основним місцем для проведення лекцій, дебатів та нових рекордів не тільки серед студентів KSE, але і всієї країни, як ми це зробили сьогодні.”

У івент-холі ICU перемогу одноосібно святкувала команда студентів — завдяки своїй збратаності та догадливості студенти швидко та правильно відповіли майже на всі ігрові питання. В онлайн-заліку ж переможцем інтелектуального змагання став учасник з міста Запоріжжя.

Перемога команди студентів в офлайн-заході стала спільним результатом, яким пишаються як самі переможці, так і професори Школи. Підтримка талановитої молоді на основі кращих освітніх практик є пріоритетом діяльності KSE і партнерів, а простір ICU Event Hall стане ефективним майданчиком для розвитку бізнес-середовища в Україні. 

Знайомтесь із відеозаписом трансляції заходу за посиланням.

 

Довідка

Група ICU — незалежна фінансова група, що надає брокерські послуги, послуги з управління активами та приватним акціонерним капіталом, а також займається венчурними інвестиціями. Група спеціалізується на ринках Центральної та Східної Європи.

Заснована в 2006 році фахівцями з ING, група ICU є лідером з управління активами в Україні. Під її управлінням перебувають активи в розмірі понад 500 млн доларів США.

Засновники ICU — Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко.