fbpx

Німецько-українська літня школа з економіки сільського господарства

Основи аграрної економіки: вибрані теми
3 - 17 березня 2019 ǀ Галле, Німеччина

Німецько-українська літня школа з економіки сільського господарства

3 березня, 2019

Німецько-українська літня школа з економіки сільського господарства проходить в ІАМО в Галле, Німеччина, з 3 по 17 березня 2019 року. Школа організована IAMO спільно з Інститутом сільськогосподарських і харчових наук при Університеті Мартіна Лютера Wittenberg (MLU) та Київською школою економіки (KSE), Україна. Фінансується програма Німецькою службою академічних обмінів (DAAD).

Літня школа орієнтована на українських докторантів у галузі економіки сільського господарства. Учасники навчаться застосовувати теоретичні концепції економіки для оцінки заходів аграрної політики. Студенти дізнаються, як обґрунтувати та критикувати заходи аграрної політики, специфіку сільськогосподарських ринків, можливості та межі аналізу добробуту та
проблеми управління.

Під час соціальної програми українські учасники ознайомляться з деталями та інформацією про німецьку систему внутрішнього та зовнішнього дослідження в аграрних дослідженнях, а також отримають практичні знання в окремих компаніях аграрного та харчового сектору в Саксонії-Ангальті.

Літня школа проходить у рамках «Пілотного проекту зі сталої інтернаціоналізації науково-дослідних структур України в умовах глобалізації агропродовольчого сектору України» (UaFoodTrade). Курси проводяться англійською мовою.

Додаткову інформацію про програму літньої школи можна знайти тут.