fbpx

Фонд Київської школи економіки зібрав $792 863 за грудень – офіціний звіт

2 січня 2023

Вже 10 місяців Фонд Київської школи економіки реалізує благодійні проєкти з підтримки військових, відновлення інфраструктури та розвитку освіти. Результати роботи KSE Foundation за грудень наступні: 

1. Добігає кінця відбудова Макарівської амбулаторії. Мета проєкту майже досягнута, втім, нам ще потрібні кошти на завершення будівництва. Ознайомитись з деталями та зробити свій внесок можна за посиланням: https://online.ukrgasbank.com/makariv/info/index.html

2. Облаштували сучасне та комфортне укриття в Косівському ліцею. Загалом, ми отримали 177 заявок від шкіл, у 9 вже повністю облаштували укриття, завдяки чому 2 605 учнів повернулись у класи. Ще у 8 навчальних закладах продовжується ремонт. 

3. Підтримуємо грантами громадян з блискучими ідеями в рамках програми #Talents for Ukraine. Кошти вже отримали 17 талановитих українців: підприємці, режисери, художники та контент-мейкери. Для участі в проєкті заповнюйте форму за посиланням: https://foundation.kse.ua/talents-for-ukraine/

4. «Українська книжкова поличка», програма Першої леді України Олени Зеленської, відкрилась у Столичній бібліотеці Софії, Болгарії.

Крім того, 30 грудня директорка KSE Foundation Світлана Денисенко отримала від Президента України Володимира Зеленського відзнаку «Золоте серце». Наш Фонд увійшов до списку 50 благодійних організацій України, які першими отримали цю нагороду. Цього б не сталося без колосальної підтримки наших благодійників, друзів та партнерів, за що команда KSE всім дуже вдячна.  Ця нагорода – наша спільна відзнака! 

Зробити пожертвування на наші благодійні проєкти можна за посиланням: https://kse.ua/support/donation

Ознайомитись з усіма звітами KSE Foundation за останній квартал можна за посиланням: https://kse.ua/ua/reports