fbpx

Dragon Capital зробить благодійний внесок для розвитку KSE у розмірі $700 тисяч

11 травня

Багаторічне стратегічне партнерство KSE та інвестиційної компанії Dragon Capital виходить на новий рівень. Окрім найбільшого внеску для розвитку Школи у вигляді будівлі, Dragon Capital надасть 700 тисяч доларів для розвитку Київської школи економіки.

«Ми високо цінуємо стандарти освіти у Київській школі економіки. На наш погляд, це кращий виш економічного спрямування в Україні, що не поступається за рівнем провідним університетам світу. Україні потрібна сильна економіка, щоб країна могла себе захищати, розвиватися та бути привабливою для своїх громадян. Все це неможливо без високопрофесійних фахівців у галузі економіки. Ми плануємо продовжувати співпрацю із KSE як надійним партнером із чіткою візією розвитку освіти», — коментує співпрацю Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital.

«Завдяки Dragon Capital у KSE вже є будівля, названа на честь мецената, а подальша підтримка стане важливим внеском для розвитку економічної освіти, нових навчальних програм та інтелектуального потенціалу країни. Ми пишаємось довірою інвестиційної компанії Dragon Сapital і багаторічним партнерством. Наші спільні успіхи наглядний приклад того, як співпраця освіти та бізнесу може змінювати країну на краще, завдяки створенню нових можливостей та підтримці талантів.” зазначив президент Київської школи економіки Тимофій Милованов.

Нагадаємо, компанія Dragon Capital підтримує KSE з 2016 року, а 2018-го стала стратегічним партнером Школи, надаючи щорічну інституційну підтримку.