fbpx

До 31 січня KSE приймає анкети на безкоштовну програму з підприємництва для учасників і ветеранів АТО/ООС

28 січня 2021

Київська школа економіки запрошує учасників та ветеранів АТО/ООС з усієї України на безкоштовну навчальну програму з підприємницької діяльності. Набір триває до 31 січня включно.

Ще з 2018 року Київська школа економіки безкоштовно навчає ветеранів АТО/ООС тому, як почати або масштабувати власний бізнес, за фінансової підтримки Zagoriy Foundation та Посольства США в Україні.

Департамент бізнес-освіти KSE спеціально розробив програму під ветеранів: терміни, наповнення, формат. 2019 року курси почали проводити не лише у Києві, а й у Харкові, Миколаєві та Вінниці. За 3 роки програму пройшли понад 160 ветеранів, з них понад 50 зараз мають свій активний бізнес.

Цьогоріч на учасників чекає 2,5 місяця навчання; 10 навчальних модулів; можливість вивчити основи планування, маркетингу, фінансів, управління персоналом і продажів, а також розробити бізнес-план власної справи.

Цьогоріч програма вперше реалізується онлайн. Такий формат дозволяє охопити вдвічі більше ветеранів. Програма структурована таким чином: підготовка до заняття (перегляд відео, читання додаткової літератури), саме заняття, а потім виконання домашнього завдання на тему свого проєкту і отримання зворотного зв’язку від викладача. Це допоможе опрацювати всі складові свого проєкту і на виході мати цілісну картину свого майбутнього бізнесу, етапів розвитку, маркетингу, просування, продажів, командоутворення, необхідних інвестицій і періоду окупності.

На фінальному модулі проєкт треба буде презентувати. KSE внесла зміни в програму з урахуванням побажань попередніх випускників, розширила модуль фінансів, додала модуль із просування.

“2020 був складним роком для підприємців. Тим важливішим є той факт, що випускники програми для ветеранів не лише зуміли зберегти власний бізнес, але й починали нові проекти. Це свідчить про те, що досвід ветеранів є надзвичайно корисним в кризових умовах, в які потрапив бізнес в 2020. Ми щиро віримо в те, що знання, здобуті на програмі допоможуть нашим випускникам стати успішними підприємцями і вони, таким чином, зможуть допомогти Україні знову: уже не зі зброєю в руках, а завдяки створенню конкурентного бізнесу. Давайте творити історії успіху разом!” – наголосив віцепрезидент з бізнес-освіти KSE Володимир Стецик.

Особливістю програми є те, що її випускники самі долучаться до викладачів і ділитимуться своїми успішними кейсами та застосованими знаннями на практиці.

Анкету на приєднання до програми можна заповнити за посиланням. Усі деталі програми – на сайті KSE.

Довідка:

Благодійний фонд Zagoriy Foundation був створений у 2015 році Глібом, Катериною та Володимиром Загоріями для реалізації благодійних проектів. Zagoriy Foundation системно впроваджує накопичений поколіннями сім’ї Загорій досвід благодійництва, — що дозволяє робити важливий внесок в розвиток України. Пріоритетним напрямом діяльності Фонду є розвиток культури благодійності. В цьому напрямку Фонд системно впроваджує сталі проекти й окремі активності.

https://zagoriy.foundation/

За додатковою інформацією просимо звертатися: 

Євгеній Франків, координатор програми

[email protected]; +38 (067) 434 71 93