fbpx

City, University of London прийняв перших студентів з Ukrainian Global University

16 листопада 2022

City, University of London прийняв перших студентів з Ukrainian Global University (UGU) – спільної ініціативи KSE та партнерів, яка об’єднує найкращі світові освітні заклади та має на меті надати до них, а також до нових стипендій та програм постдокторантури доступ українським студентам.

Студенти зустрілися з президентом Університету, сером Ентоні Фінкельштейном, та подарували йому український стяг.

У травні цього року UGU та City, University of London підписали меморандум про взаєморозуміння. У рамках цього університет має прийняти шістьох студентів, навчання яких було перервано або які не змогли розпочати навчання через війну.

Виступаючи перед студентами, сер Ентоні сказав: «Демократія та свобода – дуже важливі цінності для нас. Ми визнаємо і поважаємо ваше право на національне самовизначення. Ми щиро вітаємо вас в Університеті, і ми зробимо все можливе, щоб підтримати вас у навчанні та під час вашого перебування у нас».

Українська студентка Катерина Сосніна, що зараз вчиться на програмі Investment management, ділиться своїми враженнями від спілкування з президентом Університету: «Він дуже зрадів, коли ми подарували йому український прапор. Розповів про свою родину та показав нам сімейні фотографії. Виявилося, що він має українське коріння. Взагалі тут усі дуже приємні і намагаються допомогти».