fbpx

Благодійний вечір KSE Foundation та Укргазбанку на підтримку Макарівської амбулаторії!

7 грудня 2022

KSE Foundation разом із Укргазбанком провели благодійний вечір для збору допомоги на відновлення Макарівської амбулаторії. Гостями події стали представники українського бізнесу, банківського сектору та громадських організацій. 

Проєкт з відновлення будівлі амбулаторії Комунального некомерційного підприємства “Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги” спільно реалізується благодійним фондом Київської школи економіки, Міністерством охорони здоров’я України, Київською обласною військовою адміністрацією, Укргазбанком та Visa. 

«Макарів став одним із форпостів, який не пустив російські війська до столиці. Амбулаторія згоріла в мене на очах. Саме тому проєкти з відбудови показують нашу незламність. Наше місто відродиться, амбулаторія відновиться, створить нові робочі місця, а ті, хто повернувся додому, можуть отримати якісні медичні послуги», — зазначив голова Макарівської ОТГ Вадим Токар.

Будівлю Макарівської амбулаторії було зруйновано російським обстрілом 28 березня 2022 року. До війни амбулаторія приймала 16,000 пацієнтів, з яких 4,000 — діти. 

“Ми всі з вами об’єднані ідеєю допомоги українцям у часи війни. Тож ми вдячні кожному, хто долучаєтся до збору коштів. Так, як ми відбудовуємо Макарівську амбулаторію – цеглинка за цеглинкою, так само ми відбудуємо і нашу країну”, – підсумувала Дарина Примак, директор Департаменту інформаційної політики, маркетингу та реклами Укргазбанку. 

Окрім цього, під час події відбулися презентації громадських ініціатив у сфері охорони здоров’я — громадського об’єднання «Лада», що допомагає жінкам до і після пологів, а також проєкту «Додому», що розробляє софт для діагностики психологічних травм.

Під час благодійного вечора президент KSE Тимофій Милованов та Ірина Солошенко, волонтер Київського військового шпиталю, анонсували новий благодійний проєкт для побудови сучасного приймального ургентного відділення для Київського військового госпіталю. 

«Поки всі кажуть про виклики — ми їх приймаємо. Відновлення закладів охорони здоров’я — це про важливі й гарні речі. Люди знову будуть вірити у краще, будуть змінюватися, будуть щасливими. Дякую Укргазбанку, Visa, Chernovetsky Investment Group, Carlsberg Ukraine та всім, хто долучився до цієї ініціативи», — підсумував президент Київської школи економіки Тимофій Милованов.