fbpx

Відбувся Круглий стіл «Захист земельних прав та можливість запровадження функцій Земельного обмудсмена»

Відбувся Круглий стіл «Захист земельних прав та можливість запровадження функцій Земельного обмудсмена»

15 Червня, 2017

Представники 10 установ та організацій взяли участь у Круглому столі «Захист земельних прав та можливість запровадження функцій Земельного обмудсмена», який відбувся 15 червня в Києві, в офісі Світового банку. За результатами презентації дослідження “Перспективи запровадження посади земельного омбудсмена в Україні. Юридичні аспекти», проведеного в рамках Проекту Олександром Поліводським, відбулося експертне обговорення.

Із повідомленнями про нинішній стан справ із захистом прав у сфері земельних відносин виступили представники офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ігор Омельченко,  заступник бізнес-омбудсмена Ярослав Грегірчак, директор Департаменту землеустрою, використання та охорони земель Держгеокадастру Олександр Краснолуцький, старший юридичний радник Проекту USAID “Підтримка аграрного і сільського розвитку” Павло Кулинич, віце-президент Асоціації адвокатів Зоя Ярош.

В обговоренні взяли участь професор Кафедри аграрного та земельного права Юридичного факультету Київського національного університету ім.Т.Шевченка Володимир Носікпредставник Стратегічної групи радників з підтримки реформ в Україні Александер Шкурла, Всеукраїнської аграрної ради – Михайло Соколов, Асоціації фермерів та землевласників України, IFC, Офісу підтримки реформ при Мінагрополітики.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ “Перспективи запровадження посади земельного омбудсмена в Україні. Юридичні аспекти“.

ДОСЛІДЖЕННЯ “Перспективи запровадження посади земельного омбудсмена в Україні. Юридичні аспекти”.

На фото: (1) дискусія, (2) презентація Олександра Поліводського, (3) Ігор Омельченко – керівник відділу з питань дотримання житлових та земельних прав управління з питань дотримання економічних прав Департаменту з питань дотримання соціально-економічних та гуманітарних прав, офіс Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини; (4) Ярослав Грегірчак, заступник бізнес-омбудсмена; (5) Зоя Ярош, віце-президент Асоціації адвокатів України.