fbpx

Заява Ради директорів та керівництва Київської Школи Економіки щодо призначення Тимофія Милованова до Ради Національного банку України

Заява Ради директорів та керівництва Київської Школи Економіки щодо призначення Тимофія Милованова до Ради Національного банку України

23 Жовтня, 2016

Керівництво Київської Школи Економіки повністю підтримує Тимофія Милованова у його прагненні використати свої знання та багаторічний досвід на благо держави, через роботу у Раді Національного банку України.

Керівництво Київської Школи Економіки впевнене, що будучи випускником КШЕ та професором Піттсбурзького університету (США), Тимофій має глибоке розуміння економічних процесів, необхідне для ефективного формування монетарної, валютної та банківської політики НБУ.

Як відповідальний та чесний професіонал, Тимофій, готуючись стати до своїх нових обов’язків члена Ради НБУ, прийняв рішення скласти повноваження Президента Київської Школи Економіки.

Водночас Тимофій залишається частиною команди Київської Школи Економіки: він буде і надалі тісно співпрацювати зі Школою у царині наукових досліджень,  ділитиметься своїм досвідом з молодим поколінням українських економістів в якості викладача та підтримуватиме керівництво Школи в розробці та плануванні нових освітніх та дослідних проектів. Тимофій залишиться також членом Ради Директорів Київської Школи Економіки без права голосу. 

Враховуючи роботу Тимофія з розбудови школи та її публічного іміджу, керівництво Школи прийняло рішення нагородити Тимофія почесним званням Почесний Президент Київської Школи Економіки.

Про Київську школу економіки:

Київська школа економіки (KSE) є провідним навчальним закладом з економіки та менеджменту в Україні, що пропонує програми вищої освіти в галузі економіки та менеджменту, а також освітні програми в галузі державного управління та журналістики. KSE також є провідною установою в галузі досліджень економіки і політики в рамках діяльності Київського економічного інституту (KEI).