fbpx

Матеріали презентації «Запровадження Моніторингу земельних відносин в Україні: крок до прозорості» 29 лютого 2016

Матеріали презентації «Запровадження Моніторингу земельних відносин в Україні: крок до прозорості» 29 лютого 2016

3 Березня, 2016

До уваги членів Керівного комітету Проекту, Робочої групи з питань моніторингу, представників громадських організацій, фахівців у питаннях земельних відносин – виступи під час презентації «Запровадження Моніторингу земельних відносин в Україні: крок до прозорості» 29 лютого 2016: експерта Світового Банку Клауса Дайнінгера, заступника міністра з питань євроінтеграції Міністерства аграрної політики та продовольства Владислави Рутицької, голови Держгеокадастру Максима Мартинюка, керівника Проекту Дениса Нізалова. З матеріалами щорічника «Моніторинг земельних відносин в Україні. 2014-2015» можна ознайомитися тут.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ 1. Представлення Проекту «Підтримка реформ в сільському господарстві та земельних відносинах в Україні». Клаус Дайнінгер, куратор Проекту, Світовий банк (англ.)

ПРЕЗЕНТАЦІЯ 2. «Моніторинг земельних відносин та земельна реформа в Україні». Владислава Рутицька, заступник міністра з питань європейської інтеграції Міністерства аграрної політики та продовольства України, співголова Керівного комітету Проекту (укр.)

ПРЕЗЕНТАЦІЯ 3. «Стан земельних відносин в Україні: 2015». Максим Мартинюк, голова Державної служба геодезії, картографії та кадастру, член Керівного комітету Проекту (укр.)

ПРЕЗЕНТАЦІЯ 4. «Індекс стану земельних відносин для регіонів України». Денис Нізалов, керівник Проекту (укр.)