fbpx

KSE відсвяткувала початок нового навчального року

KSE відсвяткувала початок нового навчального року

1 Вересня, 2015

Навчальний рік у Київській Школі Економіки розпочався інтенсивно. Нові студенти протягом дня познайомились один з одним, з викладачами та співробітниками KSE. Доктор Юрій Логуш відкрив подію. “Таких випускників, як ви, по якості знань та навиків більше в Україні немає!“, – запевнив студентів Президент Школи.

На подію також завітали гості, випускники KSE різних років, Дмитро Сологуб та Борис Уланенко. “Вступаючи на Магістерську програму до KSE, я б ніколи не подумав, що сьогодні опинюсь на посаді Заступника Голови Національного Банку України”, – поділився своїмим враженнями Дмитро. “It’s up to you to succeed – це найголовніше, чому мене навчили у KSE”, – трохи пізніше зізнається він у своєму виступі.

Том Купе, викладач KSE, поділився з присутніми своїм дослідженням рівня щастя студентів протягом навчання. Він запевнив, що випускаючись із KSE усі студенти будуть більш щасливі. “Manage your happiness!”, – спонукав він усіх присутніх у кінці свого виступу.

Також студенти взяли участь у захоплюючій
бізнес-грі, проведеної експертами Програми USAID “Лідерство в економічному
врядуванні” (ЛЕВ)
Марія Кузьменко, Президент Changemakers Toastmasters Club, запросила усіх присутніх відвідати спеціально організований для студентів KSE Public Speaking club.

Ми поздоровляємо усі першокурсників із початком захоплюючого шляху у KSE та бажаємо їм успіхів!

Більше фотографій дивіться тут