fbpx

Київська Школа Економіки провела візит екс-Прем’єр-Міністра Естонії Юхана Партса

Київська Школа Економіки провела візит екс-Прем’єр-Міністра Естонії Юхана Партса

8 Липня, 2015

2-3 липня Київська Школа Економіки провела візит в Україну екс-Прем’єр-Міністра, екс-Міністра Економіки та Комунікацій Естонії Юхана Партса. 

Юхан Партс відвідав Харків та Київ у рамках проекту #UkraineReforms, ініційованого Центром Європейських Студій ім.Вілфреда Мартенса.

“Стратегія трансформації має бути простою.  Обмежуйте корупцію, починаючи з завтрашнього дня та розпочинайте збирати податки,” “Реформи повинні бути впроваджені швидко, час спливає,” – такими були головні рекомендації пана Партса для України.

У Харкові пан Партс зустрівся з Заступником Голови Харківської Обласної Державної Адміністрації та взяв участь у експертній дискусії, щодо проектів з впровадження електронного врядування з представниками бізнесу та Харківської Обласної Державної Адміністрації. Пан Партс також зустрівся з місцевою бізнес-спільнотою та представниками громадських організацій. Він поділився досвідом Естонії у сфері електронного врядування та обговорив уроки Естонії для України.

В Києві пан Партс мав закриту зустріч з представниками уряду України, щодо реформи системи державних закупівель та прийняв участь у панельній дискусії з експертами Реанімаційного Пакету Реформ та представниками ініціативи Сильніші Разом, щодо впровадження електронного врядування та антикорупційної політики.