fbpx

KSE та Скіфія Акселератор об'єднали зусилля для розвитку підприємництва в Україні

KSE та Скіфія Акселератор об’єднали зусилля для розвитку підприємництва в Україні

2 Квітня, 2015

Київська Школа Економіки (KSE) та Скіфія Акселератор (м. Київ) домовилися об’єднати зусилля для розвитку підприємництва та стартап культури в Україні. Нове партнерство допоможе бажаючим місцевим підприємцям дізнатися про основні стадії розвитку стартапу від початкової ідеї до зростаючого підприємства, отримати доступ до різних бізнес-наставників а також долучити  фінансування на ранній стадії, щоб перетворити свою мрію в реальність.

Президент KSE, Джордж Логуш сказав: “Наша бізнес-школа має довгострокову мету розвивати, зміцнювати і підтримувати зростання підприємництва в Україні. Ми вирішили об’єднати свої сили з Скіфія Акселератор для виконання наступних завдань:

– Підтримка спільних проектів з метою розвитку стартапів в Україні;

– Забезпечення бізнес та наставницких порад для стартапів;

– Забезпечення фінансування стартапів на ранньому етапі з залученних грантів та/або фондів венчурного капіталу;

– Ініціювання і підтримка створення сприятливого бізнес-середовища та підприємницької культури в Україні.

Керуючий директор Скіфія Акселератор, Олексій Ніколаєнко сказав: “Зі зрозумілих причин в останні 23 роки в Україні нехтували належною підтримкою і розвитком підприємництва. Тепер країна має багато чого зробити, щоб наздогнати західний світ, де підприємці та власники малого і середнього бізнесу є ключовими двигунами економічного зростання. Ми раді новому партнерству з KSE і вважаємо, що наша співпраця значно додасть пропозиції знань, досвіду та фінансування для зростаючого духу українського підприємницьтва.

Про KSE. Київська школа економіки (KSE), заснована у 1996 році Консорціумом економічних досліджень та освіти (EERC), – це навчальний заклад світового рівня з відмінною репутацією як в Україні, так і за кордоном. KSE входить до числа найкращих шкіл Центральної та Східної Європи, готуючи майбутнє покоління економістів світового рівня. Таким чином, діяльність KSE сприяє розвитку сфер економіки, бізнесу, а також економічної політики в Україні та сусідніх державах.

Про Скіфія Акселератор. Заснований в 2014 році, Скіфія Акселератор є партнерством між венчурним фондом Скіфія Венчурс та інвестиційною платформою Startup.ua, що об’єдналися разом для розробки бізнес ідей на ранніх стадіях з ангельскими та перед-посівними інвестиціями до $ 100 000 в стартапи у сфері ІКТ, заснованих в СНД.