fbpx

Юрій Логуш розповів «Як швидше дістатися до вершини» на Kyiv Post Employment Fair

Юрій Логуш розповів «Як швидше дістатися до вершини» на Kyiv Post Employment Fair

15 Вересня, 2014


13 вересня KSE прийняла участь у щорічній Kyiv Post Employment Fair, де учасники мали змогу послухати провідних спікерів, серед яких Джеффри Пайят, посол США в Україні, Владислава Рутицька, заступник генерального директора Агрохолдингу «Мрія», Роман Бондар, Партнер в Talent Advisors, Юрій Логуш, Президент KSE, Браян Бонер, Kyiv Post Chief Editor, Мортен Крєк, Засновник AE Leadership.

Юрій Логуш, Президент Київської Школи Економіки виступив з цінними порадами «Як швидше дістатися до вершини»:

  1. Ваше палаюче бажання! Якщо хочете пробитись на вершину, потрібно цього дуже хотіти!
  2. Підкованість на знання. Щоб стати chief controller компанії, треба бути фахівцем в кількох сферах, бути гнучкими і весь час пізнавати щось нове. Знання повинне бути і специфічне, і цілісне. Ви маєте вміти мислити системно. На вершині треба знати, як працює ціла картина організації.
  3. Не упускайте жодної можливості.
  4. Ваша особистість. Ви повинні бути здатні важко працювати. Без працьовитості вершини не досягти. Але час від часу треба відриватись і очищувати розум. Найкращий час для цього – сон. Під час сну синтезуються знання.
  5. Команда. Потрібно бути добросовісними і справедливими з людьми, з якими ви працюєте. Формуйте довкола себе однодумців з однаковими цінностями, що і сформує корпоративну культуру компанії.
  6. Не робіть собі ворогів. Не паліть мости. Майте союзників. Маєте розуміти свого боса, що він потребує від свого колективу. Бізнес – це співпраця, команда пліч-о-пліч.
  7. Поводьтесь з іншими так, як хочете щоб поводились з вами. Делегуйте, давайте людям спейс. Шануйте різнорідність.

Як будете робити те саме, що й інші, то матимете такі ж результати. Тому робіть все навпаки.