fbpx

Відкрите заняття KSE у рамках курсу Кевіна Елліса “Міжнародна фінансова звітність»

Відкрите заняття KSE у рамках курсу Кевіна Елліса “Міжнародна фінансова звітність»

6 Лютого, 2013

Київська школа економіки рада запросити студентів старших курсів на Відкрите заняття у рамках курсу Кевіна Елліса «Міжнародна фінансова звітність». Заняття відбудеться в понеділок, 11 лютого, о 14:00 у KSE (вул. Якіра, 13, ауд. 207). По завершенню заняття відбудеться відкрита лекція Валерія Пекаря, яку Ви також матимете змогу відвідати.

Відкриті заняття KSE – це унікальна можливість для студентів дізнатися більше про навчання в Київській школі економіки. Це також чудовий привід поспілкуватися зі студентами KSE в неформальній обстановці, відчуваючи себе частиною спільноти KSE.

Чи хотіли б Ви дізнатися, що таке життя у стилі KSE? Зареєструйтеся на відкрите заняття KSE, надіславши контактну інформацію про себе на електронну адресу – [email protected] – до 9 лютого.

Кевін Елліс має 18 років практики в сфері диференційованої фінансової звітності та операційного досвіду у галузі суспільного споживання, електроніки та фармацевтичної галузі. Він викладає курси АССА (F2 Management Accounting, F5 Performance Management, F9 Financial Management) у Києві, Москві та Санкт-Петербурзі. Кевін неодноразово отримував відміну оцінку з якості викладання та численні нагороди.