fbpx

Відкрита лекція KSE з Валерієм Пекарем, Президентом компанії «Євроіндекс»

Відкрита лекція KSE з Валерієм Пекарем, Президентом компанії «Євроіндекс»

6 Лютого, 2013

Раді запросити вас на Відкриту лекцію Київської школи економіки з Валерієм Пекарем, Президентом компанії «Євроіндекс». Подія відбудеться в понеділок, 11 лютого, о 15.30 (KSE, вул. Якіра 13, ауд. 207).

Тема презентації: Підсумки форсайту «Людський капітал України 2025»

В умовах значної економічної та соціально-політичної невизначеності класичні елементи довгострокового прогнозування не працюють, але потреба в прогнозуванні та конструюванні майбутнього збільшується. Форсайт – методологія роботи з майбутнім, що дозволяє поєднати вирішення дослідницьких та управлінських завдань в умовах невизначеності. Доповідь присвячена підсумкам форсайту «Людський капітал України 2025», проведеного у минулому році. Мета дослідження полягала у визначенні основних трендів трансформації людського капіталу України та найбільш ймовірних сценаріїв розвитку, а також стратегічних проектних ініціатив, що можуть стати фактором змін.

Довідка про доповідача:
Валерій Пекар – підприємець з 20-річним стажем, президент компанії «Євроіндекс». Автор більше 250 статей з менеджменту, маркетингу, інформаційних технологій, футурології. Член команди «ВікіСітіНоміка», що займається дослідженнями у сфері соціальних технологій і системною інтеграцією громадянських спільнот.