fbpx

Денис Нізалов – один із стипендіатів 2012 року Фонду Біла Мейнеса

Денис Нізалов – один із стипендіатів 2012 року Фонду Біла Мейнеса

27 Грудня, 2012

Стипендіальна програма Фонду Біла Мейнеса, організована Фондом “Євразія», відкриває чудові можливості для молодих  лідерів громадянської спільноти з Євразійського регіону для підвищення їх професійного та кваліфікаційного рівня в США.

У 2012 році стипендії за програмою Фонду Біла Мейнеса отримали двоє претендентів: Денис Нізалов, Академічний директор KSE (Київ, Україна) та Марініка Бабаназарова, Директор Каракалпакського державного музею мистецтв ім. І.В. Савицького (Нукус, Узбекистан).

Переглянути відео із церемонії вручення нагороди Денису Нізалову Ви можете за цим посиланням.

Після завершення своєї видатної кар’єри в галузі дипломатії та журналістики, Біл Мейнес був президентом Фонду «Євразія» з 1997 по 2007 рр. Біл Мейнес  був працівником зовнішньополітичної служби, радником в Конгресі США, представником експертно-дослідницького центру, а також обіймав посаду помічника державного секретаря США з питань взаємовідносин з міжнародними організаціями  при адміністрації Картера. Біл Мейнес тривалий час займав посаду редактора журналу Foreign Policy та був відомий завдяки своєму вмінню обізнано обговорювати міжнародні відносини в будь-якому куточку світу.