fbpx

Денис Нізалов виступить з презентацією у штаб-квартирі Світового Банку

Денис Нізалов виступить з презентацією у штаб-квартирі Світового Банку

10 Грудня, 2012

Академічний директор KSE Денис Нізалов виступить з презентацією на тему «Земельна реформа, продуктивність сільського господарства, інвестиційні стимули та еволюція аграрної структури» у штаб-квартирі Світового Банку, Вашингтон, округ Колумбія, 13 грудня 2012 року.

Витяг з презентації. Враховуючи значний агро-екологічний потенціал України, її довгий час вважали ключовим гравцем в сфері майбутнього виробництва та продовольчої безпеки. Втручання політики в цю галузь, що часто вважалися вузько спрямованими та іноді неправильними, все ж часто перешкоджали використанню власного потенціалу на повну силу.

В презентації  буде розглянуто три основні питання. По-перше, буде показано нещодавні тенденції в продуктивності та функціонуванні сільськогосподарського сектору. По-друге, в презентації буде розглянуто питання про незахищені права власності і наскільки вони можуть служити перепоною довготерміновим інвестиціям та нормальному функціонуванню сектору. І нарешті, буде представлено висновки щодо майбутньої еволюції сільськогосподарського сектору України на довгострокову перспективу.