fbpx

Нова аналітична колонка експертів KEI при KSE для FREE Policy Briefs Series

Нова аналітична колонка експертів KEI при KSE для FREE Policy Briefs Series

21 Листопада, 2012

Дослідження експертів KEI при KSE Тома Купе та Ганни Вахітової на тему «Сучасна динаміка доходів відповідно до рівня освіти у країнах із перехідною економікою» опубліковано у рамках проекту FREE Policy Brief Series, який був запущений у вересні 2011 року.

У своїй аналітичній доповіді Том Купе та Ганна Вахітова виклали результати попереднього дослідження, в якому автори вивчали розбіжності в доходах громадян з різним  рівнем освіти в  країнах із перехідною економікою з огляду на економічне зростання  до фінансової кризи 2008 р.

Форум досліджень країн Східної Європи та країн перехідної економіки (FREE) почав функціонувати 5 вересня 2011 року та є спільної ініціативою семи провідних дослідницьких інститутів, що спеціалізуються на країнах з перехідною економікою – SITE (Стокгольм), BEROC (Мінськ), BICEPS (Рига), CEFIR (Москва), CenEA (Щецин), ISET (Тбілісі) and KEI (Київ).

Форум поповнюватиметься новими публікаціями щотижня – статті з’являтимуться на сайті кожного понеділка.

Ви можете ознайомитися із повним списком публікацій експертів КЕІ при KSE  у рамках проекту FREE Policy Briefs Series за цим посиланням.