fbpx

CFA Україна Запрошує На "III Український Інвестиційний Форум: Переосмислення Майбутнього"

CFA Україна Запрошує На “III Український Інвестиційний Форум: Переосмислення Майбутнього”

30 Жовтня, 2012

Слідом за успішним минулорічним проведенням «ІІ Українського Інвестиційного Форуму: Фінансування Вашого Зростання», учасниками якого були понад 420 осіб, CFA Ukraine запрошує на «ІІІ Український Інвестиційний Форум: Переосмислення Майбутнього», який відбудеться 21 листопада у готелі «InterContinental» у місті Києві за адресою: вул. Велика Житомирська, 2А.

Цільовою аудиторією даного заходу є представники вищої керівної ланки Топ-500 українських компаній реального сектору економіки. Основними темами для обговорення будуть економічна ситуація, а також наявні джерела фінансування для українських компаній, такі як: боргові інструменти, приватний та публічний ринки капіталу. Особливість цьогорічного Форуму – унікальна панельна дискусія щодо глобальних ринків та економічних перспектив України, яка надасть учасникам можливість осягнути широку картину поточної ситуації та майбутнього потенціалу нашої держави.

Цьогорічний Форум також є видатним через святкування 50-тої річниці чартеру CFA, як золотого стандарту освіти у сфері інвестицій.

«Український Інвестиційний Форум», як єдиний масштабний діловий захід у країні, що залишається повністю незалежним від будь-яких корпоративних, комерційних чи політичних інтересів, є рушійною силою для розвитку економіки України.

Ознайомтеся із програмою Форуму.

Завантажте детальнішу інформацію про Форум.