fbpx

Міжнародна студентська конференція KSE

Міжнародна студентська конференція KSE

29 Жовтня, 2012

Київська школа економіки запрошує усіх зацікавлених студентів взяти участь у Міжнародній студентській конференції KSE на тему «Рушійні сили майбутнього економічного процвітання України», яка відбудеться 8 грудня 2012 року у м. Києві.

Останнім часом багато експертів висували гіпотези, що інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ), сільське господарство та енергетика стануть тими рушійними силами, що приведуть Україну до економічного успіху. Нещодавно Україна приєдналася до найбільших світових експортерів зернових культур, посівши високе місце у списку слідом за США, ЄС та Канадою. Крім цього, вже сьогодні замовники готові платити українським IT спеціалістам більше, ніж їх азійським колегам.

На конференцію ми хотіли би отримати есе та наукові роботи студентів, які будуть спиратися на статистичні дані чи економетрію, у яких будуть використані економічні моделі, теорії та економічні обґрунтування для аналізу економічних питань у вищезазначених трьох галузях, включаючи розгляд таких аспектів (але не обмежуючись ними) як:

  • Вплив інформаційно-комунікаційних технологій на підприємництво та зростання кількості робочих місць
  • Вплив поширення мобільних технологій на споживання/промисловість/послуги
  • Ефективність вироблення, передачі, подачі та споживання електроенергії
  • Паливний елемент як елемент майбутньої енергетичної безпеки
  • Землеволодіння та інвестування у сільське господарство
  • Чи завдає шкоди аграріям України мораторій на продаж землі?

Есе та наукові роботи мають ґрунтуватися на власному дослідження студента чи спиратися на відомі роботи інших дослідників із додатковим аналізом, проведеним особисто студентом.

Усі роботи подаються англійською мовою. Будь ласка, уважно прочитайте особливі вимоги до есе та наукових робіт.

KSE надасть обмежену кількість грантів на проїзд та проживання для доповідачів, яких обере комісія. Студенти, чиї есе та наукові роботи будуть визнані найкращими після презентації в Києві, отримають грошові винагороди: 200$ – за перше місце, 100$ – за друге місце.

Усі зацікавлені студенти повинні передати свої есе та роботи з заповненою заявкою, де вказана категорія роботи (есе чи наукова робота) до 16 листопада 2012 року. Роботи та заявки надсилати за адресою [email protected].

ЗАВАНТАЖИТИ АПЛІКАЦІЙНУ ФОРМУ

Про результати відбору усім кандидатам повідомлять до 23 листопада 2012 року. Відбір проводитиметься комісією викладачів KSE. Кандидатам, які успішно пройдуть відбір, буде запропоновано представити свої роботи на Студентській конференції KSE 8 грудня 2012 року.

З питаннями звертайтеся за тел. 380 44 492 8012, або надсилайте питання на [email protected].