fbpx

КЕІ при KSE представив Інтерактивний Атлас економічного розвитку України

КЕІ при KSE представив Інтерактивний Атлас економічного розвитку України

30 Серпня, 2012

Київський економічний інститут при Київській школі економіки спільно із медіа-партнером Корреспондент.net та “Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність” (ЛІНК)”представили інтерактивний Атлас інвестиційної привабливості та економічного розвитку регіонів України.

Інтерактивний Атлас інвестиційної привабливості України
– це безкоштовний онлайн ресурс, який пропонує користувачам деталізовану та найбільш повну інформацію, яка на сьогодні доступна інтернет-користувачам, стосовно економічного розвитку регіонів України.

Атлас базується на показниках чотирьох рівнів: державного, обласного, районного і місцевого. Серед основних параметрів аналізу: іноземні інвестиції, капітальні інвестиції, середня заробітна плата, експорт, близькість до кордону та кількість і якість трудових ресурсів регіону. Функціонал Атласу дозволяє порівнювати як елементи одного рівня, наприклад, область А та область Б, так і елементи різних рівнів – область А та район Б. Крім цього передбачена можливість переглянути динаміку елемента за певним параметром за минулі періоди часу.

Атлас є ексклюзивним інструментом, якому на сьогодні не існує відповідників в українському інтернет-сегменті за глибиною та повнотою бази даних, що пропонуються до уваги потенційних інвесторів, представників державної влади, наукової і бізнес-спільноти.

У разі виникнення питань чи за додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Виконавчого директора КЕІ Костянтина Яковчука-Бесараба за адресою [email protected].