fbpx

Зустріч мецената Сергія Бадрітдінова з його підтримуваною студенткою Валерією Атамановою

12 грудня 2018 року відбулась зустріч студентки першого курсу магістратури з економічного аналізу Валерії Атаманової з меценатом Сергієм Бадрітдіновим, що надає їй іменну стипендію.

 

Окрім покриття вартості навчання така підтримка дає змогу талановитим студентам отримати менторську пораду від людини, що досягла успіху та може застерегти від помилок на шляху до кар’єрного зростання. Підтримуючи стипендійну програму KSE, пан Сергій робить інвестицію в молодь і надає шанс на якісну освіту для тих, кому важко оплатити повну вартість навчання.

Під час зустрічі Сергій з Валерією говорили про економіку, побудову кар’єри та важливість як академічної успішності, так і soft skills молоді:

 

«Зустріч з паном Сергієм запам’яталась своєю невимушеністю. Навіть помітила градацію: від того, як хвилювалась перед зустріччю, оскільки до того не мала змоги поспілкуватися віч-на-віч з людиною такого професійного рівня у своїй індустрії — до моменту, коли вільно розмовляли на різні цікаві теми. Пригадую пораду від пана Сергія про те, що академічні успіхи — це важливо, але також надзвичайно корисно застосовувати отримані знання на практиці. Тож надихнулась, і найближчим часом буду застосовувати пораду, отриману під час зустрічі!».

 

Меценат — Сергій Бадрітдінов, обіймає посаду віце-президента у компанії MTI та Chief Executive Officer — Intertop Ukraine. Також у зустрічі взяв участь Тимофій Милованов, Почесний президент KSE.