fbpx

Публічна дискусія "Краще врядування через прозорість та доступ до публічної інформації: британський досвід для України"

Опис

Ukraine Economy Week: People. Finance. Innovations — це серія подій, організована Київською школою економіки спільно з ICU. Тиждень побудований навколо двох великих конференцій —  міжнародної наукової конференції People Matter: Quality of Life and Wellbeing of Individuals, Families and Communities in Post-Transition Economies у Києві та Українського фінансового форуму у Одесі.

Чи сприяє розширення доступу до публічної інформації кращому врядуванню? Як забезпечити баланс між прозорістю та ефективністю Уряду? 

Які кращі світові практики та рішення можуть бути застосовані в Україні для забезпечення прав громадян та вироблення ефективних політик? Ці та інші питання пропонуються до обговорення учасникам круглого столу. Захід має на меті представити британський досвід розроблення та імплементації політики з надання доступу до публічної інформації як одного з кроків уряду на шляху до ефективного та прозорого врядування. 

Запрошені спікери від парламенту, міністерств та громадських організацій обговорять ефективність державної політики з підвищення прозорості роботи Уряду в Україні. 

Учасники заходу запрошуються до активного долучення до дискусії та зможуть розробити власні рекомендації з вдосконалення чинного механізму в законодавчому вимірі або запропонувати шляхи його імплементації.

Круглий стіл проходить в рамках проекту “Навчання з public policy для підвищення якості процесу реформування” за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та у співпраці з Реанімаційним Пакетом Реформ.

Дата і час: 18 вересня, 14:00-16:00 

Місце: Київська школа економіки, вул. Дмитривська 92-94

Інші події Тижня: https://goo.gl/HmdVUd

 

____________

Якщо Ви маєте будь-які питання щодо події, будь ласка, звертайтеся до Ксенії Алеканкіної за телефоном 096 491 19 61 або на емейл [email protected].