fbpx

KSE запрошує на III Всеукраїнську КАЙДЗЕН-конференцію «КАЙДЗЕН – японський секрет лідерства в Україні»

Опис

КАЙДЗЕН – це японська філософія з акцентом на безперервне вдосконалення усіх робочих процесів і усіх аспектів життя. «КАЙДЗЕН» у бізнесі – це постійне прагнення до вдосконалення усього, що ми робимо, у сферах виробництва, продажів, управління. У процесі поліпшення беруть участь усі: і директор, і рядовий співробітник. Головна ідея – без вдосконалення у компанії не повинно проходити жодного дня.

Третя всеукраїнська КАЙДЗЕН-конференція «КАЙДЗЕН – японський секрет лідерства в Україні» стане майданчиком, де можна буде дізнатися про особливості застосування японської методики управління в українських компаніях. Чому одні компанії успішно впроваджують інструменти КАЙДЗЕН, а інші швидко сходять з цього шляху? Де шукати можливості для покращення і що в першу чергу потрібно робити, щоб впровадити цю філософію в компанії?

Паралельна робота у двох залах – кожен учасник конференції зможе обрати для себе більш цікавий і важливий майданчик. Більше практичних кейсів, обговорень і роботи в командах. Акцент на впровадженні КАЙДЗЕН в невиробничому напрямку.

Доповіді від практиків – провідних українських компаній (JTI Ukraine, PANASONIC, SONY, Modern-Expo, INTERPIPE, SKF-Ukraine та ін.), українських і російських експертів, керівників та власників компаній, досвідчених фахівців, які займаються постійним вдосконаленням в українських компаніях, випускники програми Японського Агентства Міжнародного Співробітництва (JICA).

На завершення конференції – нетворкінг та цікавий кулінарний майстер-клас.

Учасниками конференції стануть – перші особи українських компаній, директори з виробництва, директори з персоналу, керівники відділів, фахівці з якості, технологи, фахівці з інновацій та постійного вдосконалення.

А щоб КАЙДЗЕН-конференція стала ще більш практичною, на третій день ми міняємо майданчик заходу і переносимося на територію однієї з компаній-членів КАЙДЗЕН Клубу(УВАГА: кількість місць обмежена – лише 36 учасників зможуть скористатися цією пропозицією), де можна буде ознайомитися з реальним прикладом роботи системи КАЙДЗЕН, задати свої питання співробітникам компанії, побачити те, що було озвучено на конференції.

 

Під час КАЙДЗЕН-конференції будуть розглядатися такі важливі для українських компаній питання як:

  • Особливості впровадження КАЙДЗЕН японськими компаніями – в чому секрет успіху?
  • Що таке КАЙДЗЕН по-українськи?
  • КАЙДЗЕН в невиробничій сфері – які нюанси застосування?
  • Працюючі інструменти мотивації або як компанії залучають співробітників до КАЙДЗЕН?
  • Чим інструменти КАЙДЗЕН можуть бути корисні при побудові стратегії розвитку компанії?
  • КАЙДЗЕН і експорт – де взаємозв’язок і які додаткові вигоди він може принести компанії?

Зареєструватися можна за посиланням – http://lean.kiev.ua/reyestratsiya.html

Дата – 14-16 листопада 2016 року (Пн-Ср)

Час – 10:00-18:00

Місце – 14-15 листопада: President Hotel, за адресою м. Київ, вул. Госпітальна, 12.

16 листопада (КАЙДЗЕН-тур):  ПрАТ «Елопак-Фастів», Київська обл.,м.Фастів, вул. Великоснітенська, 67 або ПрАТ «Лантманнен Акса», Київська обл., м. Бориспіль, вул. Привокзальна, 3.

Більш детальна інформація про Третю Всеукраїнську КАЙДЗЕН-конференцію та програму можна дізнатися за посиланням  http://lean.kiev.ua/

 

До зустрічі на Третій КАЙДЗЕН-конференції!