fbpx

4 листопада стартує І онлайн-тур KSE BrainChamp!

Опис

Київська Школа Економіки (KSE) і «Київстар» запрошують студентів ВНЗ усіх курсів та випускників 2012-14 рр. взяти участь у KSE BrainChamp –  студентській олімпіаді з економіки бізнесу і фінансів.

Що таке KSE BrainChamp?

Метою KSE BrainChamp є створення платформи для талановитих студентів та надання їм можливості проявити себе в академічному змаганні.

Завдання KSE BrainChamp будуть у формі тестів і потребують застосування економічних та фінансових знань для розв’язання  різноманітних задач із прийняття рішень.

Де і коли відбудеться KSE BrainChamp?

KSE BrainChamp проходитиме у два тури.

І тур – онлайн олімпіада, що відбудеться 4 листопада на спеціальній онлайн платформі – http://olympiad.kse.org.ua/ . За посиланням ви можете ознайомитися з правилами участі у KSE BrainChamp та з прикладами минулорічних тестів.

Для участі в KSE BrainChamp обов’язкова РЕЄСТРАЦІЯ.*

*Студенти KSE не можуть брати участь в KSE BrainChamp.

Фіналісти І туру за результатами тестів будуть запрошені до участі у ІІ турі.

Освіта формує майбутнє України, тому «Київстар» підтримує навчальні проекти та талановиту молодь – тих, хто в наступні роки впроваджуватиме інновації в українському бізнесі.

Нові рішення потребують свіжих ідей. Національний мобільний оператор «Київстар» є генеральним партнером KSE BrainChamp – студентської олімпіади з економіки бізнесу і фінансів. Ми впевнені, що енергія молодості та проекти нового покоління здатні позитивно вплинути на розвиток національної економіки. Підтримка інновацій – секрет успіху «Київстар». Від передових рішень в телекомі до освітніх проектів, що сприяють виведенню України на новий рівень. Тож беріть участь у проекті та розкривайте свій потенціал!

На учасників чекають цінні призи та можливість на здобуття кращої економічної освіти в Україні.