fbpx

Семінар KSE з кар’єрного розвитку “Ефективні навички переговорів, технології та стратегії”

Семінар KSE з кар’єрного розвитку “Ефективні навички переговорів, технології та стратегії”

24 Квітня, 2013

Київська школа економіки організовує декілька одноденних семінарів, що допоможуть студентам здобути навички та опанувати знання, які зможуть прискорити їхнє кар’єрне зростання та сприятимуть пошуку  достойної роботи на ринку праці.

Другий майстер-клас пройде в KSE (ауд.207, другий поверх, вул. Якіра, 13) в суботу, 25 травня з 9:30 до 17:15. Семінар буде присвячено темі «Ефективні навички переговорів, технології та стратегії». Майстер-клас проводитимуть Конченко Ірина (випускниця KSE 2003 року), Коновалова Катерина та Астаулова Наталія, тренери-консультанти Центру Томалогії. У рамках семінару розглядатимуться такі теми:

  • Як зробити ефективні переговори щоденною практикою?
  • Секрети ефективних переговорів. Анти-маніпулятор
  • Переговори з роботодавцем. Обговорення умов контракту.

Детальнішу інформацію про семінар Ви можете знайти тут.

Вартість семінару: 500 грн

Вартість семінару включає навчальні матеріали та кава-брейки. Розклад проведення майстер-класу Ви можете знайти тут.

Мова проведення семінару – українська.

Ірина Конченко: Робота Ірини нараховує більше 150 успішних проектів з 2003 року – для “Систем Кепітал Менеджмент” (СКМ), ТНК-British Petroleum, Інтергал, PRCOM, УЄФА та інших провідних українських і міжнародних компаній. Ірина спеціалізується на кар’єрному менеджменті, консультуванні менеджерів середньої та вищої ланки, проведенні переговорів та продажах. Ірина має більш ніж 8 років успішного досвіду переговорної практики.

Катерина Коновалова: Успішна засновниця і директор приватного бізнесу (з 2002 року). Катерина має більше 10 років досвіду роботи у сфері практичної психології. Сфера спеціалізації охоплює переговори, продажі та EQ.

Наталя Астаулова: Засновниця декількох успішних стартапів. Сфера спеціалізації Наталі охоплює бізнес-комунікації, EQ, кар’єрне консультування.

Перший майстер-клас відбудеться в суботу, 11 травня з 11.00 до 17.30. Семінар, присвячений темі «Як стати найкращим керівником проекту?», проводитиме доктор Сергій Гвоздьов, бізнес-викладач  KSE.