fbpx

Викладачі KSE візьмуть участь у Літній школі лабораторії ТРПЕ

Викладачі KSE візьмуть участь у Літній школі лабораторії ТРПЕ

4 Липня, 2013

Викладачі Київської школи економіки Олександр Шепотило, Ганна Вахітова та Володимир Вахітов візьмуть участь у престижній Літній школі лабораторії теорії ринків та просторової економіки (ТРПЕ) «Вищої школи економіки». Школа проходитиме 3 – 16 липня 2013 р. у Санкт-Петербурзі та буде присвячена «Емпіричним дослідженням просторової економіки і теорії недосконалих ринків».

У рамках Школи Олександр Шепотило проведе серію лекцій про наслідки торгівельних реформ для продуктивності компаній і галузей, про методи здійснення аналізу політики на основі гравітаційних моделей та про новий напрям в аналізі міжрегіональних зв’язків – просторову економетрику.

Володимир Вахітов обговорить останні теоретичні та методологічні тенденції у сфері індустріальної концентрації, методологію оцінки просторових зв’язків, а також емпіричні дослідження, що базуються на даних, отриманих від українських компаній.

Ганна Вахітова дасть три лекції, присвячені міграційним питанням, які розглядалися у масштабних дослідженнях, проведених в Україні та Молдові, розкаже про загальні характеристики мігрантів, прибутки та інвестиційні ефекти міграції, а також про наслідки міграційних процесів для міжнародної торгівлі та руху робочої сили.

Цьогорічна Літня школа лабораторії ТРПЕ збере відомих економістів світового рівня, таких як Фредерік Робер-Ніко (Frédéric Robert-Nicoud), Флоріан Майнеріс (Florian Mayneris), Крістіан Беренс (Kristian Behrens), Сергій Афонцев (Sergey Afontsev), Наталя Волчкова (Natalia Volchkova), Ірина Денисова (Irina Denisova) та Григорій Косенок (Grigory Kosenok), і ми дуже пишаємося тим, що викладачі Київської школи економіки також беруть участь у цій престижній події.