fbpx

Випускники KSE нададуть фінансову допомогу Школі у розмірі більш ніж $50,000

Випускники KSE нададуть фінансову допомогу Школі у розмірі більш ніж $50,000

8 Травня, 2012

Рада директорів та донори KSE давно хотіли активніше залучити випускників до діяльності Школи. В контексті цього Рада директорів запросила минулого року випускника KSE стати її членом. На сьогодні вже 75 випускників пообіцяли підтримати Школу фінансово на суму у розмірі більше $22,000 на цей рік. Більшість випускників зобов’язались підтримувати KSE протягом 3 років, що передбачає фінансову допомогу загальним обсягом більше $50,000.

Як для молодої невеликої школи, відсоток випускників, які готові фінансово підтримувати KSE, є досить високим і становить 17.8%, тоді як відповідна статистика серед американських університетів, де практика надання випускниками благодійних внесків є більш поширеною, становить лише 13.5%.

KSE також залучає випускників до роботи над дипломними роботами студентів у якості незалежних рецензентів та заохочує будь-яку іншу участь у діяльності Школи в залежності від можливостей випускників.

Таким чином повільними, але впевненими кроками все більше випускників KSE активно долучаються до діяльності Школи, що свідчить про їхні надії та впевненість у її процвітанні.

Ми хотіли би висловити подяку нашим випускникам за таку щедру допомогу!