fbpx

Відкрита лекція - Токенізація та ІСО: бульбашка чи інвестиційний інструмент майбутнього?

Опис

 

Київська школа економіки рада запросити на Відкриту лекцію “Токенізація та ІСО: бульбашка чи інвестиційний інструмент майбутнього?”, яку проведуть Нестор Дубневич та Євген Борисенко, старші юристи АО “Юскутум”, 12 грудня в KSE.

Серед питань, які обговоримо:

  • Як відбувається токенізація активів;
  • В яких індустріях найактивніше використовується ІСО;
  • Переваги ІСО перед іншими способами залучення коштів (ІРО, краудфандинг);
  • Юридичні виклики для ІСО (правовий статус токенів, AML/KYC операцій з криптовалютою, ін.);
  • Робота банків і платіжних систем з ІСО проектами.

 

Про спікерів:

Нестор Дубневич – старший юрист АО “Юскутум”, партнер лабораторії юридичних інновацій lexnetio, співзасновник KYIV Legal Hackers, фіналіст International Summer School on Cyber Law 2016/2017. Є учасником Berlin Legal Tech Hackathon, Moscow Legal Hackers Hackathon, більше 3 років роботи в сфері блокчейну і криптовалют, спікер Blockchain Conference Kyiv, Blockchain Summit 2017, Bitcoin & Blockchain Conference Kiev.

 

Євген Борисенко – старший юрист АО «Юскутум», експерт в сфері міжнародного структурування та супроводження IT бізнесу за кордоном, міжнародного податкового планування, супроводження компаній у процесі отримання фінансування та виході на ICO, роботі з банками та альтернативними платіжними інструментами, спікер на заходах з питань діяльності IT бізнесу та автор статей на профільні теми.

 

Дата: 12 грудня 2017, 19:00

Місце проведення: Київська школа економіки, вул. Дмитрівська 92-94