fbpx

Дискусія “Інновації у великих містах: Майбутнє починається з digital”

Опис

Кремнієва долина досі посідає панівне становище у привабленні інноваційних компаній та інноваторів. Однак їй на “п’яти” вже наступають Сінгапур, Амстердам, Бангалор та “кремнієві пагорби” Остіна. Багато сучасних великих міст створюють зручний доступ до ресурсів та промисловості, вдосконалюють планування міст і переосмислюють спосіб життя та роботи людей.

 

То який секрет успішних інновацій – лише «великі мізки» та інвестиційний потік чи стратегічне планування і взаємодія бізнесу та уряду? Як Україні стати частиною нових світових трендів? Що потрібно зробити для цього на місцевому та національному рівнях? Яка тут роль бізнесу?

 

29 листопада Київська школа економіки спільно з компанією VISA організовує дискусію зі старшими директорами міжнародного офісу VISA, представниками уряду та громадського сектору.

 

Спікери: 

  • Олександр Яблунівський – голова департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку Національного банку України
  • Руслан Кравець – начальник управління стратегії та трансформації Національного банку України
  • Артуро Гонзалес – старший директор компанії VISA зі стратегічного аналізу економіки платежів, зокрема обміну і регулювання цін у платіжних мережах, відповідальний за глобальну мережу
  • Карл Тлайс – старший директор компанії VISA з інновацій і стратегічних партнерств, відповідальний за СЕМЕА регіон (Південно-Східна Європа, Близький Схід та Африка)
  • Денис Гайовий – старший банків Європейського банку реконструкції та розвитку
  • Юлія Шевчук – старший інвестиційний радник Північної екологічної фінансової корпорації NEFCO
  • Тимофій Милованов – заступник Голови Ради Національного банку України, почесний Президент Київської школи економіки (модератор)

 

Дата та час: 29 листопада, 19:00

Місце проведення:  вул. Дмитрівська, 92-94, 4 поверх, Київська школа економіки

 

Захід англійською мовою

Для участі необхідно зареєструватися та отримати підтвердження поштою.

Реєстрація