fbpx

Відкрито набір до нової групи MBA для керівників державних підприємств!

Опис



Київська школа економіки оголошує набір нової групи слухачів на програму MBA для керівників державних підприємств.

Ми запрошуємо керівників та працівників підприємств з державною формою власності, які шукають якісну освіту міжнародного зразка та готові інвестувати час в свій розвиток та набуття першокласних знань та навичок для управління компаніями. Ми хочемо побудувати спільноту менеджменту сучасного рівня, яка здатна трансформувати державні підприємства в успішні, прозорі, ефективні та прибуткові компанії.

Ця програма створена спеціально на замовлення державних компаній та за підтримки Міністерства економічного розвитку та торгівлі (МЕРТ) і увібрала в себе досвід Київської Школи Економіки в подібних проектах та знання кращих викладачів та експертів з різних бізнес дисциплін.

Місія програми

Ця освітня програма має на меті впровадити сучасні стандарти менеджменту, змінити корпоративну культуру та перетворити держкомпанії на ефективні та конкурентноспроможні підприємства.

Цілі програми

  • Сприяння поточному процесу трансформації держпідприємств в успішні, прозорі, ефективні та прибуткові компанії.
  • Підтримка уряду України у відборі та розвитку нових керівників, що стануть лідерами перетворень державних підприємств. Відбір та навчання кращих керівників державних підприємств та формування «золотого кадрового резерву» галузі.
  • Роз’яснення та популяризація серед обраних керівників концепції створення вартості за допомогою сучасних технологій корпоративного управління, ефективного операційного менеджменту, можливостей ринків капіталу та інших підходів сучасного адміністрування.
  • Обмін міжнародним досвідом та кращими практиками в управлінні державними підприємствами та їх трансформації, шляхом запрошення відомих міжнародних експертів, професорів університетів та практиків.

 

Нова група починає навчання 7 жовтня.

Вартість навчання на програмі складає еквівалент 5,500 доларів США (без ПДВ),* що сплачуються за курсом НБУ. Програма не є комерційним проектом і фінансується частково за рахунок Київської школи економіки.

Реєстрація до групи:

Приєднуйтесь до групи МВА та розкривайте свій потенціал. Початок навчання 7 жовтня.

Більше деталей про програму і формат навчання

Микола Рибчинський
Менеджер програми MBA
[email protected], +38 (067) 441 01 11

 

* Вказана вартість діє лише для працівників державних компаній та установ.