fbpx

10 000 гривень для абітурієнта магістерської програми

Опис

Kиївська школа економіки стає популярною і зростає. Позаминулого року на магістерські програми з економіки ми зарахували 37 студентів, минулого року вже 66 студентів, а цього хочемо зарахувати ще більше.

Щоб довести, що ми найсильніша магістерська програма з економіки в Україні, ми зробимо подарунок у розмірі 10 000 грн одному з абітурієнтів, який подасть документи на магістерські програми з 23 червня до 3 липня (повні умови дивіться нижче). В економіці це називається “signaling through burning money” – сигнал сили через спалювання грошей. Ідея полягає в тому, що тільки сильні гравці на ринку можуть дозволити собі витрачати гроші просто так. Ви можете дізнатись більше з наукової статті Cheap Talk and Burned Money (Journal of Economic Theory, 91 (1), 2000, pp. 1-16) by David Austen-Smith and Jeffrey Banks (до речі David Austen-Smith є деканом Kellogg School of Management, Northwestern University – однієї з найкращих бізнес-шкіл світу – Kellogg School of Management, Northwestern University).

Стаття починається із легенди: “У 509 році до нашої ери Муцій Сцевола був схоплений, коли він намагався вбити Ларса Порсену, короля міста Клузій, який осадив Рим. Коли Сцевола постав перед Порсеною, він заявив, що він лише один з трьохсот римлян, які присяглися убити його. Порсена пригрозив Сцеволі тортурами, якщо він не розкаже плану римлян. Сцевола відмовився зробити це і заявив, що він ніколи не зрадить друзів. Визнаючи, що така заява була “дешевою розмовою”, Сцевола простягнув праву руку у розведений на алтарі вогонь і тримав її там, поки вона не згоріла. Для Порсени це був переконливий сигнал, він відпустив Сцеволу (що означає “ліворукий”) і уклав перемир’я з Римом”.

Умови конкурсу:

  1. Подати усі необхідні документи на магістерську програму з економічного аналізу та/або з економіки бізнесу та фінансів Київської школи економіки на сайті apply.kse.org.ua або особисто за адресою Київ, вул. Дмитрівська 92-94, офіс 404 з 23 червня до 3 липня 2017 р.
  2. Після подачі документів написати пост у Facebook з хештегом #InvestInYourFuture про те, чи може інтенсивне навчання приносити задоволення.
  3. 6 липня взяти участь у вступному випробуванні (для програми з економічного аналізу) або до 6 липня пройти онлайн тест та інтерв’ю (для програми з економіки бізнесу та фінансів)
  4. 7 липня випадковим чином за допомогою сайту random.org буде обрано одного переможця, який отримає приз.
  5. Якщо ви подасте усі необхідні документи у перший день конкурсу – 23 червня – і виграєте, сума вашого призу становитиме – 10 000 грн. Щодня приз зменшується на 500 грн. Таким чином, якщо виграє абітурієнт, який подав документи 3 липня, сума виграшу становитиме 5 000 грн.
  6. При заповненні аплікаційної форми ви можете вказати імена ваших друзів, які також планують вступати до Київської школи економіки. Також ваші друзі можуть вказати, що саме ви порекомендували їм вступати. У разі виграшу ви отримаєте додатково 1 000 грн за кожного друга, якого ви вказали або який вказав вас, і який подав повний пакет документів.

Детальна інформація про магістерські програми KSE: