fbpx

KSE - партнер Бізнес-табору Made in Ukraine: путівника до успіху вашого бізнесу

Опис


Бізнес-табір Made in Ukraine – це тижневий формат навчання власників бізнесу робочим моделям та технологіям ведення проектів. Після бізнес-табору Made in Ukraine власники бізнесу збільшують дохід, знаходять партнерів, масштабують проекти та виходять на нові ринки. Бізнес-табір проходитиме з 27 березня по 2 квітня в готельно-ресторанному комплексі Verholy Relax Park.
 
Бізнес-табір Made in Ukraine створений для власників бізнесу, управлінців, підприємців, проджект-менеджерів та всіх, хто хоче систематизувати роботу компанії, взяти відповідальність за зміни у проекті, зайтися стратегічним плануванням та покращити фінансові показники.
 

 
Протягом семи днів учасники набиратимуться досвіду у професіоналів зі сфери маркетингу, продажу, побудови команди, а також підприємців з багаторічним досвідом. Це 100% експерти-практики, які подають матеріал на основі власного досвіду.
 
Головним інструментом бізнес-табору для власників бізнесу є бізнес-гра від професійних ігротехніків. З її допомогою учасники “проживають” різні ситуації та проблеми бізнесу, відкривають нові стратегії та просто під час гри працюють над ними. Тож, зустрівшись із подібними ситуаціями у реальному житті, вони знають, як їх вирішувати.
 
Місце проведення: Комплекс Verholy Relax Park знаходиться всього в 10 кілометрах від центру Полтави. На території всього комплексу є безкоштовний Wi-Fi, щоб учасники завжди змогли вирішити важливі бізнес-завдання чи відповісти на листи по роботі.
 

 
Бізнес-табір Made in Ukraine існує з 2012 року. За цей час його пройшли більше 500 підприємців із різних сфер бізнесу: ресторанна справа, будівничий бізнес, дизайн, новітні технології тощо. Кожен із них перейшов із точки “А” в точку “Б”, зробивши крок вперед і вивівши бізнес на новий рівень