fbpx

Відкрито реєстрацію на безкоштовний курс «Фінансова система: теорія і практика»

Опис

Київська школа економіки запрошує студентів 4-6 курсів університетів на серію лекцій «Фінансова система: теорія і практика», яку читатиме Євген Червяченко, один з найкращих інвестиційних аналітиків України, радник Віце-прем’єр-міністра України, та Інна Перепелиця, керуючий партнер, Syndicate Original.

Про курс

Курс розкриває тонкощі роботи фінансових ринків, вивчаючи реальні приклади функціонування фінансової системи.

Під час курсу Євген та Інна поділяться своїм досвідом, показуючи на конкретних прикладах, як робляться ті чи інші корпоративні проекти. Курс допоможе студентам поєднати теоретичні знання з методами реального їх застосування в умовах української економіки.

Про спікерів

  • Євген Червяченко має понад 12 років досвіду в фінансах та консалтингу. Він спеціалізується на корпоративних фінансах, інвестиційному аналізі, проектному та фінансовому менеджменті. Євген є консультантом Світового банку, Міжнародної фінансової корпорації, радником Віце-прем’єр-міністра Геннадія Зубка. За версією Thomson Reuters Extel Survey Євген увійшов в ТОП-3 найкращих інвестиційних аналітиків в Україні в 2007, 2008 і 2009 роках, а також визнаний найкращим українським аналітиком в галузі «Металургія і гірничодобувна промисловість».
    Його повне CV доступне за посиланням.

  • Інна Перепелиця, керуючий партнер, Syndicate Original. Більше 10 років працює в інвестиційному та консалтинговому бізнесі. Має досвід роботи в Concorde Capital, KBC Securities, Corum Group (SCM), а також брала участь в проектах з ТОП-3 міжнародними компаніями: Bain, BCG, McKinsey. За версією Thomson Reuters Extel Survey Інна визнана найкращим українським аналітиком в галузі «Машинобудування та інфраструктура».

Навчання

Курс викладатиметься для студентів Київської школи економіки, крім того ми запрошуємо зацікавлених студентів інших університетів приєднатися. Кількість місць обмежена, після того, як група буде сформована, реєстрація буде закрита.

Заняття проходитимуть щовівторка о 17 годині у приміщенні Київської школи економіки (вул. Дмитрівська 92-94). Перше заняття відбудеться 14 березня о 17 годині.

Робоча мова: українська/російська.

Реєстрацію на курс закрито!