fbpx

Воркшоп "Змова в публічних закупівлях: як ідентифікувати та що робити?"

Опис


28 лютого о 18:00 в Київській школі економіки відбудеться воркшоп на тему “Змова в публічних закупівлях: як ідентифікувати та що робити?”, організований Центром вдосконалення закупівель Київської школи економіки створеного в рамках проекту, USAID “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах”.

Змова – це хвороба закупівель, пігулки від якої досі не має. Даний воркшоп висвітлить міжнародний досвід та розкриє український контекст боротьби з змовами між постачальниками. Лектори розкажуть про основи захисту конкуренції, принципи роботи Антимонопольного відділу Департаменту юстиції США та поділяться досвідом проведення розслідувань  роботи картелів.

Спікерами воркшопу будуть:

  • Наталія Шаповал, Керівник Центру Вдосконалення Закупівель, Віце-президент Київської Школи Економіки;
  • Рассел Пітман, Директор економічних досліджень і Директор міжнародної технічної допомоги групи економічного аналізу, Антимонопольного Відділу Департаменту юстиції США;
  • Олександра Шепард, представник Антимонопольного Відділу Департаменту юстиції США;
  • Владислав Удовіченко, начальник відділу розслідувань окремих видів антиконкурентних узгоджених дій Департаменту з питань оскаржень рішень у сфері державних закупівель Антимонопольного комітету України.

Зареєструватися!
Коли: 28 лютого, 18:00
Де: Київська школа економіки, ауд. 206