fbpx

"Як керувати стрімкими інноваціями?" - семінар Сергія Гвоздьова в EBA

Опис

2 листопада Сергій Гвоздьов, професор Київської школи економіки, розповів, як керувати стрімкими інноваціями в рамках EBA Education. KSE -освітній партнер Європейської бізнес асоціації, ми розділяємо переконання, що бізнес – це не лише технології, гроші або фінансові можливості, а, в першу чергу, професіонали, які прагнуть розвитку, змін та опанування нових висот.

Ділимось нотатками семінару! 

Інновації потребують особливих підходів до управління, комбінацією їх, розумінням, що працює, а що ні. Кайдзен – це постійна спрямованість до вдосконалення всього, що ми робимо, втілене в конкретні форми, методи та технології. SCRUM– один з способів гнучкого управління проектами з акцентом наякісному контролі процесу розробки. Метод критичного шляху тяжіє до балансування використання ресурсів, та потребує їх гнучкості на початкових етапах проектів.

Маніфест гнучкого управління:

  1. Люди та співпраця важливіші за процеси та інструменти;
  2. Працюючий продукт важливіший за вичерпну документацію;
  3. Співпраця з замовником важливіша за обговорення умов контракту;
  4. Готовність до змін важливіша за дотримання плану.

Резюме:

  • Надзвичайно високі темпи розвитку цивілізацій задають людству складні – задачі, які ще й постійно змінюються;
  • Для того, щоб бути на ринку успішним, потрібно вміти адаптуватись під зміни завдання без коригувань якості та вартості об’єкту;
  • Щоденні наради з колективом проекту є ефективним знаряддям розвитку молоді;
  • Критично важливі ресурси – найбільший скарб, локомотив організації. Для них слід підтримувати мінімальну багатозадачність.

Щоб цього досягти, потрібні навички ефективного управління проектами. Пропонуємо оволодіти ними на програмі Сергія Гвоздьова “Управління проектами: вчасно та в рамках бюджетів”, яка стартує вже 30 листопада!

З усіх питань та деталей звертайтесь за телефоном 067 441 01 11 та електронною поштою [email protected]